Visrestaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild

Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland Wit


Momo Pinot Gris ** 2015
100% Pinot Gris
De Momo Pinot Gris is een blend van fruit afkomstig uit wijngaarden gelegen in de Omaka en Wairau Valley van Marlborough. Hand geoogst en koel gefermenteerd om zoveel mogelijk de fruitsmaken te behouden. Een deel van de wijn is gerijpt in Franse eiken vaten gedurende 3 maanden. Dit zorgt voor extra textuur en complexiteit.
52.50

Seresin Sauvignon Blanc 'Organic' *** 2014
Seresin Estate, Marlborough
100% Sauvignon Blanc
Marlborough staat garant voor schitterende Sauvignon-wijnen waarbij Seresin de eerste viool speelt. Fonkelend mediumgeel waarna een opstuivend boeket vol citrus, ananas en rijpe kruisbes je neus verwent. Ook de smaak is heel complex vol ananas, kruisbes en een aangename minerale toets en mondt uit in een lange krachtige afdronk.
48.50
Magnum 1,5 Liter 97.00
Nieuw Zeeland Rood


Ata Rangi 'Crimson' Pinot Noir *** 2014
100% Pinot Noir
Crimson start met een dieprode kersenkleur, glanzend en met fonkelende tranen. Verfijnd geparfumeerd met rozenblaadjes, pruimen en zwarte kers. In de mond heerlijk sappig en genereus rijp met veel bramen, kersen en een tikkeltje kruidigheid. Een lange, smakelijke afdronk met verfijnde zuren maken deze Pinot Noir vergelijkbaar met de grote Bourgogne (type Chambolle Musigny).
85.50


Wijnindicatie: * lichte , ** rijke , *** krachtige wijnen