Visrestaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild

ChiliChili Wit


Achuma 'PX' Pedro Ximénez ** 2016
 
Elqui Valley100% Pedro Ximénez
Een van de oudste druivensoorten in Chili is Pedro Ximenez. Oorspronkelijk geïntroduceerd en ontwikkeld in het Noorden van Chili voor de productie van Pisco. Unieke wijn uit de mooie Elqui Valley. Lekkere frisse fruitigheid met elegante zuurtegraad. Ideaal als aperitief of bij zeevruchten.
44.50


Chili RoodPukina Numéro 1 'Organic' Tinto ** 2015

Central Valley, Chili
Carmenère, Cabernet & Syrah
Carmenère, cabernet sauvignon, syrah, biologisch; zeer veel  kleur, fijne geurwaaier met kruidige tonen, sappige aanzet, licht gekonfijt fruit, donker cassisfruit, hint van salmiak, pepertje, duidelijke aroma’s uit land van herkomst, mooie finale met veel lengte, goede blend, uitstekende prijskwaliteitverhouding.
34.50 

Neyen 'Espiritu de Apalta' *** 2010
Neyen, Colchagua Valley
Cabernet Sauvignon, Carmenère
Energiek fonkelende, robijnrode kleur. Bouquet met grafiet, mineralen, cassis, cederhout, eucalyptus, tabak en cassis. In de mond super geconcentreerd en vlezig, mooie gerookte cederhout toets, rijpe zwarte en blauwe bessen. Stevige, maar rijpe tannine ruggensteun. Klasse!
94.00

Antiyal *** 2007
Antiyal, Maipo Valley
50% Cabernet Sauvignon , 40% Carmenère & 10% Syrah
Schitterende neus met cassis, fijn hout en hint van eucalyptus. Krachtig, complex en vol maar met verfijning en lange suave afdronk.
Ideaal bij rood vlees en haarwild.
95.50
Wijnindicatie: * lichte , ** rijke , *** krachtige wijnen