restaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild, Texel

Grappa

Grappa

Grappa Nonino Vendemmia Riserva di Annata 2012
Een lekkere Grappa afkomstig uit Noord Italië. De productie van grappa is gelimiteerd en afhankelijk van de individuele oogst. Het is gestookt uit de resten die overblijven na het persen van verschillende druifsoorten voor het maken van wijnen, de warme en rijke smaak zullen u doen versteld staan. Zijn geur is elegant met chocolade en vanille.
6.50

Il Moscato di Nonino Grappa
Een overheerlijke, zoete Grappa. Elegant, aromatisch, zacht en sensueel met het parfum van rozen, thijm, salie en vanille. Een fantastische Grappa gemaakt door de Nonino-familie met florale en frisse citrus aroma's.
6.50

Il Prosecco di Nonino Grappa
De Proseccodruiven ondergaan een temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrijstalen tanks, direct gevolgd door een distillatie. Hierna rijpt de grappa meer dan 18 maanden in vaten waardoor een amberkleur en bloemige aroma's ontstaan. Een amberkleurige grappa met bloemige aroma's en hints van amandel en groene appel aangevuld met nuances van vanille en chocolade
8.50

Grappa Nonino Riserva 5 Ans
Is een goed doordachte Monovitigno® blend van Merlot, Cabernet Franc en Refosco geboren uit de zorgvuldige selectie van primair fris en zacht druivendraf, gedistilleerd met ambachtelijke distilleerketels in de leeftijd van 4 tot 18 jaar in kleine Limousin, Gresigne en ex-sherry eiken vaten zonder toevoeging van kleurstoffen. Warm, fluweelzacht en persistent in de mond met aromatische nuances en fruitige tonen van abrikoos, vanille en bittere amandel.
10.50 
E-mailen
Bellen
Map
Info